Huren

Ervaar de voordelen van huren bij Wilmink!

Wij hebben de laatste jaren ervaren dat de meeste verhuurbedrijven erg zijn opgeschaal en daarmee ook een hoge huurprijs rekenen. In de meeste gevallen betaalt u naast een hoge huurprijs, ook nog hoge schade-afkoopregelingen, waar vaak de inhoud van onbekend blijft. Wij verhuren machines en gereedschappen met een goede service tegen scherpe prijzen!

Huren voor de professional:

Ervaar de voordelen van huren. Met het huren van materieel bespaart u op diverse kostenposten. Denk hierbij aan opslag-, onderhouds-, afschrijvings- en reparatiekosten. Wilmink Verhuur heeft daarbij als voordeel dat ons materieel continu vernieuwd wordt, waardoor u als gebruiker kunt werken met het modernste materieel.

Huren voor de particulier/doe-het-zelver:

Vaak bent u eenmalig (dure) apparaten nodig die u slechts eenmalig of een enkele keer gebruikt. Deze apparaten hebben een hoge aanschafwaarde en nemen vaak veel kostbare ruimte in beslag. Daarnaast wordt onderhoud vaak vergeten waardoor apparaten snel stuk gaan of minder presteren. Ervaar als particulier de voordelen van Wilmink. Niet alleen financieel maar ook servicegericht!

U kunt bij ons terecht voor:

Neem contact op!